Programma Zaterdag 17 juni

10.00 - 12.00 Uitzending RTV Drenthe Hemmeltied

Op zaterdag ochtend zal het programma Hemmeltied van RTV Drenthe een uitzending verzorgen vanuit Dalerveen. Hemmeltied is een Drentstalig radioprogramma voor de hele familie, iedere zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur. Presentatie: Harm Dijkstra en Leonie van der Werf.

14.00 - 17.00 Pubquizz

Op zaterdagmiddag zullen verschillende vriendengroepen en/of buurtgenoten de strijd met elkaar kunnen aangaan m.b.t. kennis en vaardigheden. Onder het genot van een hapje en een drankje belooft dit wederom een zeer gezellige middag te worden die je zeker niet moet missen!

We nodigen je uit om mee te doen met dit onderdeel. Vorm samen met buren, familie of vrienden een groepje van vijf personen en doe gezellig mee. Meld je wel even aan voor 7 juni door alle namen van de vijf deelnemers alsmede ook de naam van jullie team door te geven via info@schoolfeestdalerveen.nl

20.15 - 1.00 Feestavond

Op zaterdag zal de avond worden afgetrapt door conferencier in het Twentse dialect: Karel van de Kate. Karel uit Haaksbergen is een geliefd conferencier, die zijn publiek trakteert op een mooi portie droge Twentse humor. De rest van deavond zal Partyband GoedVout optreden. Deze feestband eveneens uit het oosten van ons land staat garant voor gezelligheid en sfeer.