Nieuws

[20-04-2017] Pubquizz

Voor de pubquizz op zaterdag middag kan iedereen, in groepjes van vijf personen, meedoen. De quiz zal bestaan uit verschillende vragen rondes geschikt voor jong en oud. Dus: vorm een groepje met buren, familie of vrienden en doe mee! Geef je wel even op door de namen van je teamgenoten alsmede de naam van jullie team door te geven via info@schoolfeestdalerveen.nl.

[20-04-2017] Oproep: Reisverhalen

Zoals jullie weten is het thema van ons School- en Volksfeest 'Reizen'. Voor ons programmaboekje zijn we daarom op zoek naar bijzondere, leuke, boeiende, grappige, spannende reisverhalen. Dus heb je iets meegemaakt tijdens een reis, schroom niet en schrijf een stukje, zodat we een goed gevuld programma boekje kunnen maken. Verhalen graag aanleveren via info@schoolfeestdalerveen.nl.

[20-04-2017] Oproep: Bouwfoto's

We willen jullie vragen om de bouw van de wagens en de straatversiering op foto's vast te leggen. Graag zouden we (zonder al te veel te onthullen) hiervan een aantal op onze website willen plaatsen en ze later gebruiken in presentaties tijdens het feestweekend of in het programmaboekje. Foto's graag mailen naar info@schoolfeestdalerveen.nl of brengen naar iemand van de organisatie.

[01-11-2016] Nieuwe Website live

De website van het School- en Volksfeest is geheel vernieuwd. Vanaf nu vind je hier alle informatie met betrekking tot dit evenement

[01-11-2016] Eerste infobrief

De eerste brief met informatie over het School- en Volksfeest 2017 wordt huis-aan-huis verspreid. Heb je de brief niet ontvangen dan kun je hem altijd hier alsnog downloaden.

[01-11-2016] Thema School- en Volksfeest 2017: Reizen

Als thema voor de komende editie van het School- en Volksfeest in 2017 is 'Reizen' gekozen. Dit thema is vodoende breed, zodat het ogelijk moet zijn om binnen dit thema een grote variatie aan creaties en programma onderdelen in te vullen.

[01-11-2016] Datum School- en Volksfeest 2017

De volgende editie van het School- en Volksfeest in 2017 zal in het weekend van 15 t/m 18 juni worden gehouden. Ja, je leest het goed: 15 t/m 18 betekent 4 dagen. Dat is een dag extra t.o.v. alle voorgaande edities. De organisatie heeft bedacht om de optocht door het dorp te verplaatsen van de zaterdag ochtend naar de donderdag avond.