Muziek

Two Dollar Tuesday

Two dollar Tuesday speelt muziek vanaf de 80-er jaren tot muziek van nu. Namen als AC/DC, The Cure, Status Quo, Bon Jovi, Journey, ze passeren allemaal de revue tijdens een optreden van dit dynamische trio. De combinatie van gitaar, basgitaar en drums zorgen voor een solide basis voor de prachtige samenzang van deze drie dames. Van 80's Rock tot heden-POP, het repertoire van Two dollar Tuesday neemt je mee langs mooie luisterliedjes tot het punt waar het dak geen andere keuze meer heeft dan er, vol enthousiasme, af te vliegen.

Voor meer informatie klik hier.

GoudVout Partyband

GoedVout partyband speelt op huwelijksfeesten, personeelsfeesten, gala’s, kermissen en in grote feesttenten. Maar ook op intieme gelegenheden kun je met GoedVout alle kanten op. Het is wel duidelijk dat elk feest een andere benadering vereist, maar dat het een grandioze party moet worden staat voorop! Wat we daarvoor in de strijd gooien, is een mix van muzikaliteit, enthousiasme, een veelzijdig en verrassend repertoire en een hele ‘bult’ plezier.
Met maar liefst een 8-koppige bezetting vullen we het podium. Een bezetting die niet vaak voorkomt bij coverbands. Alles wat je hoort is live. Dat zorgt voor de ultieme sfeer en beleving!
Omdat we een live band zijn met blazers, zangeressen en mannelijke bandleden die ook de leadzang niet schuwen, biedt dat veel mogelijkheden voor een breed repertoire. Maar het betekent ook dat je gedurende de avond meer dan eens wordt verrast met een nieuwe sound.

Voor meer informatie klik hier.

FlexLive

FleX bestaat uit toetsenist/zanger Edwin Entjes en zangeres Geralda van der Veen. Ze kwamen elkaar tegen toen Geralda auditie deed bij de band waarin Edwin al 15 jaar toetsenist was: ze werd aangenomen. Het kwam steeds vaker voor dat ze samen op pad gingen als er bij gelegenheden om een toetsenist en een zangeres werd gevraagd. Door hun (aanstekelijk) enthousiasme werden ze steeds meer gevraagd om te komen optreden! Daarom besloten Edwin en Geralda om vaker met z'n tweeën muziek te gaan maken: de geboorte van FleX! FleX bestond op 12 maart 2015 alweer 10 jaar. Zowel Edwin als Geralda wilden altijd al hun eigen nummers maken en in 2009 werd dat een feit: De eerste twee nummers kwamen uit: "Het leven zit mee" en "Je stal mijn hart". In 2010 kwam "Sta op en Dans" uit en een jaar later "Ik wil niets liever". Hun 5e singel kwam uit in mei 2012 en werd geschreven door niemand minder dan René Karst! Ook deze single is opgenomen bij Sound Vision Studio in Arnhem en is wederom geproduceerd door George Konings. Wat Edwin en Geralda betreft, kan het dak eraf!

Voor meer informatie klik hier.