Schoolfeest Bingo

We organiseren een leuke actie in de aanloop naar het School- en Volksfeest: Grote School- en Volksfeest BINGO! Hieronder kun je een leeg Bingo formulier downloaden. Vul je eigen nummers in (in de reeks 1 t/m 75) en maak een foto. Mail je formulier naar info@schoolfeestdalerveen.nl of zorg op een andere manier dat het formulier in het bezit van de organisatie komt. Oh ja, zorg wel dat je zelf een kopie/foto houdt!


Download Bingo formulier hier


Betaling

Je deelname is pas definitief na betaling van de inleg van 4,- euro per bingokaart, contant of via bankoverschrijving op IBAN rek. nr. NL56RABO01383.80.120 t.n.v. School- en Volksfeest Dalerveen onder vermelding van 'Bingo' en je eigen naam.

Spelregels

Vul in de 25 vakjes van de bingokaart 25 verschillende getallen in de reeks 1 t/m 75 in. Getallen moeten duidelijk leesbaar zijn! Vul naam, adres, woonplaats en tel. nr. duidelijk in.

Maak een foto of kopie voor eigen gebruik en lever het formulier in bij een van de bestuursleden of, maak een foto en mail deze naar info@schoolfeestdalerveen.nl

Zorg dat je deelname contant betaald wordt bij een van de bestuursleden of maak het bedrag over op IBAN rek. nr. NL56RABO01383.80.120 t.n.v. School- en Volksfeest Dalerveen onder vermelding van 'Bingo' en je eigen naam. Pas als de betaling binnen is, is de kaart geldig en doet deze mee in het spel.

Uiterste aanleverdatum/betaling van de Bingo kaarten is dinsdag 25 april.

Vanaf dag 50 voor het School- en Volksfeest (woensdag 26-april) zal er dagelijks een getal worden getrokken en vanaf dag 25 voor het School- en Volksfeest (zondag 21 -mei) zullen er dagelijks twee getallen worden getrokken. Deze zullen bekend worden gemaakt via de website www.schoolfeestdalerveen.nl en via onze facebook pagina.

Op het moment dat alle getallen op je bingo kaart zijn getrokken, bel je naar tel nr. 06-52628630

De eerste met een volle bingo kaart wint de hoofdprijs van 100 euro. Als er op dezelfde dag meerdere mensen zich melden met een geldige volle bingo kaart, wordt de prijs verdeeld.